8 de julio de 2016

Mirades sobre turisme i ciutat

urisme de Barcelona recull les impressions de l'Alberg Twentytú i Incentives Barcelona, dos membres de la xarxa que són un exemple d’innovació i sostenibilitat.

La campanya "10 mirades sobre turisme a Barcelona" recull els testimonis de persones de diversos països i trajectòries professionals que ens donen la seva visió sobre el turisme a la ciutat. D’entre aquestes deu entrevistes en destaquem dues en les quals han participat dos membres de la xarxa Barcelona + Sostenible: l’Alberg Twentytú i Incentives Barcelona.

Alberg Twentytú
L’Ignasi Uñó és administrador d’Innovat Hotels i CEO del hostel Twentytú, un espai que es presenta com a exemple d’innovació i sostenibilitat i com a primer alberg del món guardonat amb el Certificat Biosphere de turisme responsable. Es destaca especialment la importància d’integrar tecnologia, medi ambient i cohesió amb la comunitat dins el món hoteler, els eixos principals de l’alberg.
“La sostenibilitat és una qüestió de sentit comú”. Podeu veure l’entrevista completa en aquest enllaç
 
 
 
Incentives Barcelona

Sandra Oude és directora d’Incentives Barcelona i treballa amb els anomenats viatges d’incentius que organitzen les empreses, unes experiències especials que pretenen premiar l’esforç dels seus treballadors. Incentives Barcelona defensa un turisme responsable, una altra manera de viatjar tenint en compte els aspectes mediambientals i socials. Oude explica que actualment el turisme sostenible és una tendència que està guanyant pes a nivell europeu, un canvi de filosofia per part de la població.

“La sostenibilitat s’anirà imposant als viatges d’incentius”. Podeu veure l’entrevista completa aquí  


       

No hay comentarios: