8 de julio de 2016

Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a la xarxa Barcelona + Sostenible a: Comunitària, BioEduca, Kviures i Adab1ts.

Comunitaria
Comunitaria és una administració de finques-immobiliària sense afany de lucre i d'iniciativa social que cerca diferents solucions socials i ambientals per a la millora dels espais comuns. Un dels objectius de treball és que cada transacció immobiliària serveixi per a garantir el dret a l'habitatge donant part dels ingressos com a honoraris.
 
BioEduca és una entitat formada per un equip de professionals i voluntaris del món del medi ambient, les ciències naturals, l’educació i les àrees socials. Des del 1994 treballen en àmbits diversos com l’educació ambiental i el desenvolupament de campanyes mediambientals.
Adab1ts neix amb la voluntat de contribuir al desenvolupament de l’economia social i solidària conjugant tecnologia i comunicació.
Volem facilitar a les organitzacions la incorporació de la innovació tecnològica per ajudar-les a superar l'escletxa digital i a desenvolupar els seus projectes transformadors.
Les activitats que duem a terme tenen a veure amb diferents àmbits de la tecnologia: d'una banda al desenvolupament de sites, botigues online, aplicacions web i mòbil i d'altra banda a la consultoria i implantació de solucions de programari, preferentment lliure.

No hay comentarios: