10 de octubre de 2016

El moment de la Responsabilitat Social


Del 19 al 22 d’octubre es celebrarà la 7a edició de la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, en la qual s'organitzaran diverses activitats destinades a visibilitzar l'RSC en tots els àmbits.


Aquesta tardor arriba a Catalunya una nova edició de la Setmana de la Responsabilitat Social, un esdeveniment que pretén donar ressò i implicar a les persones, entitats i empreses interessades en la RSC.
Pel que fa a la ciutat de Barcelona, del 19 al 22 d’octubre s'organitzaran tallers, conferències, activitats participatives etc. L’edició 2016 d’aquesta de la Setmana RSC compta amb una programació ben completa, feu-hi un cop d’ull!
La convocatòria és oberta a tothom: petites i gran empreses, entitats, institucions i ciutadania sensible amb la Responsabilitat Social. Conèixer bones pràctiques, posar en valor a aquelles organitzacions que ja treballen amb criteris d’RSC, fomentar el voluntariat, facilitar les eines adients i visibilitzar els casos d’èxit. Tot això i molt més tindrà cabuda a la 7ª Setmana RSC que té per objectiu seguir treballant en la conscienciació envers la responsabilitat social a l’empresa, el consum responsable i el respecte al medi ambient.

No hay comentarios: