10 de octubre de 2016

L'economia solidària al punt de mira

El complex Fabra i Coats acull del 21 al 23 d’octubre la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, que reunirà una gran diversitat d’experiències i pràctiques que busquen alternatives al model econòmic actual.


Del 21 al 23 d’octubre, s’instal·la al complex Fabra i Coats a Sant Andreu la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC), un esdeveniment amb projecció internacional que reuneix una gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català. La FESC és un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc.

Cinquena edició, economia social i territori
Aquest any la fira arriba a la seva cinquena edició amb el mateix objectiu: la promoció d’un nou model econòmic més sostenible, més just i que posa a les persones al centre de la vida. Enguany però, la fira amplia l’espai dedicat a l’exposició d’empreses, cooperatives, associacions i organitzacions dedicades a la venda directa de productes agroecològics.
Els continguts de la Fira es centren en l’economia solidària i el territori entorn a quatre eixos: territori en cooperació, recuperar sobiranies, creació de mercats socials i educació i cultura per a la transformació social. La FESC inclou activitats i exposicions d'una gran quantitat de membres de la xarxa Barcelona + Sostenible, no us els perdeu!

No hay comentarios: