3 de octubre de 2016

Torna l’aplec d’agricultura urbana

De l’1 al 15 d’octubre es celebra la 3a edició de l’aplec d’agricultura urbana, una trobada anual per a la divulgació del coneixement i els beneficis d’aquesta pràctica.

Aquesta tardor arriba per tercera vegada l’aplec d’agricultura urbana, una trobada per promoure aquesta pràctica a les ciutats i per compartir aprenentatges i experiències.
L’aplec és una iniciativa única a Catalunya que pretén connectar a les persones i col·lectius interessats en el cultiu urbà i alhora generar una xarxa de treball efectiva entre tots els que practiquen i defensen els projectes d’horts en entorns urbans o periurbans. Amb aquest objectiu, l’aplec organitza un conjunt d’activitats entre l’1 i 15 d’octubre a diferents ciutats de Catalunya. Consulta el programa d’activitats.
Les activitats que s’organitzen a Barcelona són: trobada d'horts comunitaris (8 d’octubre), Seminari d'agroecologia escolar (10 d’octubre, organitzada per Escoles + Sostenibles), la bici-polinització (15 d’octubre), exposició col·laborativa: què ens porta  l'hort? (15 d’octubre).

   

No hay comentarios: