20 de noviembre de 2018

Actua! Camina cap a la salut

El portal educatiu d'accés obert Ambientech, membre de la xarxa Barcelona+Sostenible, presenta aquesta campanya destinada a Educació Secundària per fomentar valors d'una vida sana combinant-los amb l'estudi de la biologia humana.

En aquesta campanya es troben continguts educatius adaptats al currículum d’educació secundària obligatòria segons decret 187/2015 de la Generalitat de Catalunya, 3r curs biologia i geologia. El seu objectiu principal és fomentar els valors d'una vida sana combinant-los amb l'estudi de la biologia humana. Tot això, d'una forma didàctica, divertida i amb rigor científic. El professorat tindrà el control sobre els continguts treballats pel seu alumnat a través de test d'avaluació que comprovaran l'aprenentatge al final de cada itinerari. D'aquesta manera, es podrà mesurar l'evolució de cada alumne per separat i conèixer les febleses que ha de millorar cadascun.
Els materials educatius d'aquesta campanya estan avalats pel Ministeri d'Educació d'Espanya, diferents Conselleries d'Educació de Comunitats Autònomes i institucions com la Societat Espanyola d'Endocrinologia, la Societat Espanyola de Fertilitat o l'Hospital Clínic de Barcelona.

Actua! Camina cap a la salut (Educació Secundària)


- Programa online d'accés obert.
- Material de recolzament a l'aula per a la docència.
- Material d'estudi a casa per als alumnes.
- Eina de seguiment per avaluar els estudiants.

No hay comentarios: