25 de febrero de 2020

Un videojoc per a salvar el planeta

'World Rescue' és un videojoc narratiu per a mòbils que està inspirat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). La persona jugadora té la fita de resoldre alguns dels problemes globals que hi ha avui al nostre planeta.
El joc s’inspira en cinc països diferents: Kenya, Noruega, el Brasil, l'Índia i la Xina, on les persones jugadores coneixeran i ajudaran cinc joves herois i heroïnes a resoldre problemes globals, com ara els desplaçaments de la població, les malalties, la desforestació, la sequera i la contaminació, sempre guiats pels savis consells de la professora Morris.
Els cinc herois i heroïnes protagonistes del joc són: la Sanya, una jove científica agrària de l'Índia les aventures de la qual estan vinculades amb l'ODS 13 "acció pel clima"; l'Amana, una indígena brasilera de tretze anys que viu a la selva amazònica i que fa accions relacionades amb l'ODS 15 "vida d'ecosistemes terrestres"; el Salim, un estudiant somali de divuit anys que viu en un camp de refugiats a Kenya, una situació inspirada en l'ODS 3 "salut i benestar"; la Hana, una jove advocada i mare soltera que viu a Oslo (Noruega) i que defensa l'ODS 12 "producció i consum responsables"; i el Liang, responsable d'una fàbrica de cotxes a la Xina, que seguirà els criteris de l'ODS 9 "indústria, innovació i infraestructura".


World Rescue

Video of World Rescue













Aquest joc va ser el guanyador del primer repte internacional de joc UNESCO MGIEP (Institut Mahatma Gandhi per a l’Educació per la Pau i el desenvolupament sostenible) i està disponible tant per a mòbils Android com per a iPhone.
> Descobreix els personatges i descarrega el joc

No hay comentarios: