25 de febrero de 2020

Urban Climate Architect: crea la teva ciutat sostenible

Aquest joc interactiu proposa construir una ciutat respectant l’equilibri entre l’habitatge, l’ocupació i el medi ambient. Podreu construir pisos, oficines, espais verds, vies de tren i veure els seus efectes sobre el clima.
I si poguessis dissenyar la teva pròpia ciutat? Una ciutat sostenible i respectuosa amb la vida, la salut de les persones i el medi ambient? Això és el que et proposa Urban Climate Architect, un joc en línia creat a la Universitat d'Hamburg. Urban Climate Architect és un joc educatiu que permet dissenyar una ciutat construint cases, carrers i espais verds, donar feina a la ciutadania en oficines i plantes industrials, tot observant l’efecte d’aquestes accions sobre el clima de la ciutat.
Com es juga? Trieu entre tres ciutats: una d’europea, una americana o una asiàtica. Construïu-la arrossegant els blocs de construcció a la zona de planificació buida. Hi ha diferents tipus d’elements: carrers, cases, plantes industrials, arbres, estanys, parcs, etc. Obteniu informació sobre l’impacte de cada element arrossegant-lo a l’espai d’informació. L'estat de la ciutat es mostra a l'extrem inferior de la superfície del joc, i uns breus consells us aniran guiant sobre què heu de fer. Ompliu tota la zona buida amb blocs de construcció i en acabar, podreu buscar l’avaluació del joc al menú.

> Consulteu la pàgina del joc 'Urban Climate Architect'

No hay comentarios: