29 de marzo de 2023

Reduir el plàstic d’un sol ús surt a compte!

 L'adhesió al Compromís Barcelona Plàstic Zero us permet la reducció del preu públic de recollida de residus. Si sou una organització compromesa amb la sostenibilitat i la reducció i l’eliminació de plàstics d’un sol ús, adheriu-vos al Compromís i gaudiu de tots els beneficis.


Si sou una organització, entitat, empresa, emprenedor/a, centre educatiu, associació, etc. podeu participar del Compromís Barcelona Plàstic Zero eliminant o reduint el plàstic d’un sol ús a les vostres activitats, productes, serveis o espais de treball. El Compromís té l’objectiu d’aglutinar totes les iniciatives que s’estan fent per posar fi al consum desmesurat de plàstics d’un sol ús i inspirar a qui encara no fa res perquè passi a l’acció.

Si teniu interès a formar part del Compromís Barcelona Plàstic Zero sumant-vos a les accions i projectes que s'estan portant a terme a la ciutat, us convidem a omplir el formularid’adhesió. Podeu sumar-vos amb qualsevol acció o projecte de reducció i eliminació de plàstic d'un sol ús que estigueu pensant, desenvolupant, executant o bé implantat a la vostra activitat o organització.   

Per inspirar-vos, podeu consultar l’itinerari del Compromís Barcelona Plàstic Zero del Mapa B+S on podreu trobar diferents accions i projectes que fan front al consum desmesurat de plàstics d’un sol ús que permeten avançar cap a un model de ciutat més saludable i compromesa amb el medi ambient.

Nous incentius fiscals

Aquest any, eliminar o reduir el plàstic d’un sol ús surt a compte. Les activitats econòmiques que compleixin els requisits recollits a l’ordenança, podran sol·licitar una reducció del 10% del Preu públic de recollida de residus municipals i industrials assimilables a municipals, acumulable al 10% ja existent per a contribucions al Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. Podeu consultar tota la informació a l’Ordenança Municipal. El termini de la sol·licitud és fins al 13 d’abril.

  > Sol·licituds al portal de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona

A més, formar part del Compromís Barcelona Plàstic Zero té molts beneficis i reconeixements, ja que brinda la possibilitat de fer contactes amb altres organitzacions i visibilitzar el vostre compromís amb la sostenibilitat i la reducció i eliminació de plàstics d’un sol ús.


No hay comentarios: