26 de octubre de 2014

3, 2, 1… acció! La II Conferència Estatal de Joves

Del 12 al 15 de novembre Barcelona acollirà la Conferencia Estatal Tinguem Cura del Planeta en la que participaran més de 120 joves. Voleu saber què faran?

Més de 120 joves de més de 70 centres educatius vinguts de 10 regions d’Espanya participaran a la Conferència Estatal de Joves Tinguem Cura del Planeta que tindrà lloc del 12 al 15 de novembre de 2014 a Barcelona: joves d’Albacete, Galícia, La Rioja, La Comunitat de Madrid, Navarra, Palència, Euskadi, Canàries, Múrcia i Catalunya.

Del programa Barcelona Escoles + Sostenibles hi participaran joves del Col•legi Sant Ramon Nonat, FEDAC Mare de Déu de la Mercè, Escola Pia de Sant Antoni, Escola Pia de Sarrià-Calassanç, Institut Joan Brossa, Escola Frederic Mistral/Tècnic Eulàlia i l’Escola Els Arcs.

Durant els mesos passats, les diferents comunitats han realitzat les seves conferències autonòmiques per seleccionar els delegats que hi participaran. A la trobada els joves intercanviaran les diagnosis dels reptes socioambientals detectats, les accions que duen a terme als seus centres educatius i realitzaran tallers d’educomunicació per donar a conèixer les conclusions. Podeu veure el programa provisional aquí.

Durant les mateixes dates, a Barcelona s’estarà duent a terme el XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores on els joves compartiran les conclusions amb els participants al Congrés.

No hay comentarios: