26 de octubre de 2014

Fem paper reciclat

L’Escola Sagrada Família – Gràcia no només recull el paper sinó que s’atreveix amb el paper reciclat i ens explica com s’ho fan per fabricar-lo.

Després de visitar el punt verd mòbil, les classes de P5 avions i ratpenats de l’Escola Sagrada Família - Gràcia, van voler conèixer millor què passa amb els papers que portem al contenidor.

Vam agafar papers vells i els vam trossejar ben petits; també vam afegir-ne alguns de la màquina destructora de documents. Després hi vam posar aigua i vam remenar força. Ho vam deixar estovar uns quants dies, remenant de tant en tant. Després, vam escórrer la massa de papers damunt dels sedassos, fent força amb els corrons i les mans per a què sortís tota l’aigua i els vam deixar assecar al sol i als radiadors, dos o tres dies més.

Hem vist que, quan és ben sec, és molt fàcil treure el paper nou del sedàs, es desenganxa d’una sola peça! Finalment, hem obtingut un paper reciclat tovet, amb el qual hem fet collage a plàstica, representant un núvol, una ovella, neu damunt les cases o al terra. Cadascú l’ha utilitzat seguint la seva imaginació.

Subvencions pel curs 2014-15

No hay comentarios: