12 de octubre de 2014

Materials didàctics de Mapes sonors de la Natura

El paquet de materials didàctics es un recull de pràctiques, exercicis, tutorials i exemples destinats a ajudar a la implementació dels tallers “Mapes Sonors de la Natura”. Aquests tallers proposen fomentar el coneixement i l’interès per les ciències naturals a través del treball amb els sons d’un espai natural.
Els materials consisteixen en dos dossiers amb tota la informació pràctica i un vídeo tutorial amb un exemple de taller. Per una banda el dossier de metodologia i continguts conté tota la informació didàctica per a realitzar els tallers; per altra banda el dossier de materials i recursos inclou informació i instruccions sobre les eines físiques i digitals necessàries per a la implementació dels tallers.
El paquet de materials s’ha dut a terme amb el suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) i l'Ajuntament del Prat durant el curs escolar 2013-2014, i es dirigeix principalment a professors de secundària i a serveis educatius d’espais naturals.
Tots els materials es troben sota llicència Creative Commons i tenen per objectiu que qualsevol persona o entitat els pugui utilitzar lliure i gratuïtament per a posar en pràctica els seus propis tallers.
http://phonos.upf.edu/node/900

No hay comentarios: