26 de octubre de 2014

Us invitem a...

Visitar l’Ateneu de Fabricació de les Corts, comparar el consum energètic, organitzar un mapatge col·laboratiu i participar a unes jornades sobre el malbaratament alimentari.

... visitar l'Ateneu de Fabricació de Les Corts el proper divendres 31 d'octubre, de 12 a 13.30 h, un equipament on tota la comunitat, des d'infants i joves fins a empreses i organitzacions, poden convertir les seves idees en realitat i accelerar la revolució de la fabricació digital. L'activitat és gratuïta amb inscripció prèvia i s'adreça als membres de la xarxa Barcelona + Sostenible (màxim dues persones per organització). Accediu al formulari d'inscripció.


... participar a la X edició del concurs escolar El teu consum té història: 10 anys de Consumópolis, 30 anys de Consum organitzat per l’Agència Catalana del Consum adreçat a l’alumnat de cicle superior i ESO. Els equips participants caldrà que resolguin unes proves de caràcter pedagògic i lúdic i dissenyin, elaborin i presentin un cartell per comparar els aspectes característics del consum en dues èpoques. Més informació aquí.

... col·laborar en el grup de treball per fer un mapatge col·laboratiu al barri de Gràcia. Si vols rebre més informació adreça un correu electrònic a scea@scea.cat.  El mapatge és una trobada entre persones i organitzacions per identificar els recursos d’interès ambiental i elaborar itineraris temàtics que es podran consultar al web del mapa Barcelona + Sostenible.

... assistir a les jornades sobre el malbaratament alimentari Llencem el menjar! L’aprofitament és possible? que tindrà lloc el 6 i 7 de novembre a Terrassa.

... fullejar el darrer número de la revista esPosible sobre iniciatives d’agricultura urbana que tenyeixen la ciutat de verd.

No hay comentarios: