26 de octubre de 2014

l'European Transnational Workshop

Sota el títol de Design and create innovative Environmental Education ideas to face the current challenges of Environmental Education in Europe (Disseny i creació d'idees innovadores d'Educació Ambiental per afrontar els reptes actuals de l'Educació Ambiental a Europa), el projecte europeu GreeNET endega aquest curs a Barcelona, el proper 13 de novembre. En ell es debatrà sobre les problemàtiques existents i es faran intercanvis entre professorat de diversos països europeus.
                                      
Aquest Taller Europeu Transnacional estarà moderat per Ecoinstitut (Catalunya) i Ellinogermaniki Agogi (Grècia) i tindrà el format Green Ideas (Design Thinking). Aquesta dinàmica permetrà posar en comú i debatre els problemes d'educació ambiental comuns a Europa i proposar estratègies per afrontar-los. Com millorar l'interès dels estudiants envers la sostenibilitat? Com incorporar la dimensió laboral en les activitats d'educació per la sostenibilitat? Aquestes són algunes de les qüestions que es tractaran.

L'organització posa a disposició del professorat de la xarxa de BcnE+S (abans A21E) 20 places per participar en aquests tallers. La llengua comuna serà l'anglès i, per tant, cal tenir un nivell suficient de conversa i estar disposat a treballar amb grups paneuropeus. 
Per a més informació, consulteu el programa provisional i la metodologia dels tallers.
  20141008 04W.EuropeanWorkshop
 


Subvencions pel curs 2014-15

No hay comentarios: