19 de octubre de 2014

ACCIONS DELS SIGNANTS



Els signants del Compromís no s’aturen. Gràfiques Ortells, Ingeniería Social, Yök Casa + Cultura, entre d’altres, ens expliquen els seus projectes en l’àmbit de la prevenció de residus i l’educació ambiental, la igualtat i el turisme responsable.




selvans bisProjecte "Llibretes solidàries"

AccióNatura Gràfiques Ortells col·laboren per tirar endavant el projecte "Llibretes solidàries", juntament amb la participació de diverses escoles de Catalunya. AccióNatura realitza a l'escola una sessió pedagògica sobre el projecte “Selvans” de conservació de boscos madurs. Posteriorment, els alumnes dissenyen les tapes de les llibretes, que es confeccionen amb excedents de paper de la impremta de Gràfiques Ortells.


Inauguració de Yök, Casa + Cultura

Us presentem Yök, Casa + Cultura, el projecte d'allotjament sostenible de dues emprenedores: la Petz Scholtus, ecodiseñadora, i la Mari Rodríguez Marañís, experta en gestió de qualitat hotelera.

Es tracta de tres habitatges ecoreformats en un edifici del modernisme català (1900), inspirat en el projecte R3project de casa ecològica al barri Gòtic de Barcelona. Els punts forts de l'allotjament són el seu interior sostenible, el disseny dels productes i serveis que s'hi ofereixen i la promoció de la cultura i la tradición barcelonina.

A la reforma es van tenir el compte els principis de l'ecodisseny (tot recuperant els elements modernistes anteriors), la reutilització de materials i l'ús de productes lliures de COV, així com la priorització de la proximitat. També s'han colocat dispositius d'estalvi d'aigua i d'eficiència energètica.

La cultura es una altre aspecte a destacar, ja que Yök organitza esdeveniments per als hostes i també oberts a la ciutadania. Consulteu l'agenda d'activitats a la terrassa de l'edifici.

El 25 i 26 d'octubre obriran les seves portes en el marc del 48hopenhousebarcelona.

yok


Ingeniería Social promou els Plans d'Igualtat
Igualtat 
Des d'Ingenieria Social ofereixen suport als signants per confeccionar Plans d'Igualtat d'Oportunitats a les seves organitzacions. Es tracta de desenvolupar mesures concretes adreçades a evitar qualsevol tipus de discriminació laboral entre homes i dones, tal com estableix la Llei Orgànica 3/2007.

Si la vostra entitat o empresa té més de 250 treballadors/es, la normativa preveu l'obligació d'aquest tipus de pla. No obstant això, es tracta d'una mesura de responsabilitat social encara que no s'assoleixi aquesta quantitat.

Consulteu l'infograma i, si voleu més informació, contacteu amb Ingeniería Social a través del correu lucia.melendo@ingenieriasocial.es o del telèfon 93 412 70 79.

No hay comentarios: