9 de noviembre de 2014

ECOAUDITORIA 1415


Els últims temps s’ha generalitzat la preocupació per la situació del medi ambient i les conseqüències que pot tenir pel planeta en un futur pròxim.

El paper del centre escolar en aquesta matèria és imprescindible per aconseguir una societat més respectuosa amb el seu entorn, un model de ciutadà que assumeixi la seva responsabilitat individual i que interioritzi un esquema de valors conseqüent amb la situació.

Una de les iniciatives per aconseguir aquests objectius és l’ecoauditoria escolar, com a eina de treball per millorar la qualitat ambiental del centre.

L’ecoauditoria escolar és un instrument de treball que pretén aconseguir un comportament responsable del col·lectiu escolar en l’aspecte mediambiental. A partir de l’anàlisi del centre escolar amb la recollida i anàlisi de dades obtindrem unes conclusions que reflectiran l’estat actual del centre en Educació Ambiental.

Això desembocarà en un pla de millora on vosaltres, els alumnes, sou els protagonistes. El pla de millora ha de començar per la divulgació dels resultats, amb la qual cosa es pretén la conscienciació del col·lectiu escolar. El pla de millora inclourà tant accions que modifiquin físicament les instal·lacions del centre com mesures que millorin els hàbits dels usuaris.

Aquest pla de millora el desenvolupen els ECODELEGATS.

Tot el que has de fer es complientar 4 enquestes:

SOBRE AIGUA

SOBRE CONSUM

SOBRE MOBILITAT

SOBRE QUALITAT AMBIENTAL.


moltes gràcies.

Nacho Padró

No hay comentarios: