30 de noviembre de 2014

POSA’T LA GORRA!

Torna la campanya de l’associació de nens amb càncer AFANOC, que organitza una festa solidària per aquesta causa el proper dissabte 13 de desembre. Participeu a les activitats o col·laboreu amb l’adquisició de la gorra.

Info148 04 intern gorraL'associació de nens amb càncer AFANOC organitza la 14a edició de la Campanya de Sensibilització “Posa’t la Gorra!”, que se celebra com sempre al Zoo de Barcelona el proper dissabte 13 de desembre.

Amb la festa que s'organitza, AFANOC vol donar a conèixer la problemàtica al voltant dels infants afectats de càncer i les seves famílies a causa de la malaltia, i conscienciar així les administracions i la societat de la necessitat de prendre mesures per millorar la seva situació.

A banda, l'associació vol utilitzar aquesta campanya per recaptar fons amb la finalitat de pal·liar les mancances en serveis i instal·lacions: seguir recolzant el projecte de "La casa dels Xuklis”, un espais d’acollida per a famílies desplaçades a Barcelona amb infants malalts de càncer, l’adequació de les instal·lacions hospitalàries per a tractaments ambulatoris i seguir ampliant i mantenint els serveis que s’estan donant des de l’AFANOC a les famílies.

    Info148 04 intern gorra2

No hay comentarios: