8 de marzo de 2015

22 DE MARÇ: DIA MUNDIAL DE L’AIGUA

El 22 de març se celebra arreu del món el Dia de l’Aigua, enguany sota el lema “Aigua i desenvolupament sostenible”. Els membres de la xarxa Barcelona + Sostenible volem aportar idees, accions i bones pràctiques per preservar aquest recurs. Expliqueu què esteu fent i ho farem públic!



El 22 de març és el Dia Mundial de l'Aigua, data declarada per l'Assemblea General de les Nacions Unides. La celebració d'aquest dia té l'objectiu de fomentar la sensibilització ciutadana envers la gestió de l'aigua com a bé patrimonial que és vida i contribueix a la productivitat econòmica i al benestar social.

Enguany les Nacions Unides han proposat Nova Dehli com a capital per celebrar aquesta efemèride, sota el lema Aigua i Desenvolupament Sostenible.

Quines accions en la línia dels objectius internacionals de conservació, gestió i sensibilització de l'aigua feu des de les vostres organitzacions? Compartiu amb els membres de Barcelona + Sostenible les activitats, projectes o iniciatives que estigueu desenvolupant. Des de la Secretaria B+S en farem ressò durant la setmana del 23 al 27 de març.

Envieu un correu electrònic a bcnsostenible@bcn.cat amb les vostres propostes per al Dia Mundial de l'Aigua abans del 20 de març.

Consulteu la web oficial del Dia Mundial de l'Aigua.

Info153 05 aigua intern

No hay comentarios: