8 de marzo de 2015

TORNA LA VERDINADA!

De l’1 al 24 de març torna La Verdinada dels Lluïsos de Gràcia, enguany amb més associacions participants i també membres B+S: els Castellers de la Vila de Gràcia, l'Espai Jove La Fontana, El Jardí del Silenci, Depana, la Fundació Catalana per la Prevenció de Residus i la Societat Catalana d’Educació Ambiental, entre d’altres.

Info153 07 verdinada internCom ja sabeu, La Verdinada és una iniciativa posada en marxa fa vuit anys pels Lluïsos de Gràciaamb l’objectiu de crear consciència i actuar sosteniblement amb l'entorn.

Enguany, la iniciativa segueix sumant noves associacions i entitats participants. Des de l'1 fins al 24 de març, es duran a terme activitats relacionades amb el medi ambient i la sostenibilitat obertes a tothom: tallers infantils, conferències i sortides mediambientals, entre d'altres, la gran majoria gratuïtes.

D'entre les entitats que hi participen activament, en consten alguns membres de Barcelona + Sostenible: els Castellers de la Vila de Gràcia, l'Espai Jove La FontanaEl Jardí del SilenciDepana, la Fundació Catalana per la Prevenció de Residus i la Societat Catalana d’Educació Ambiental.

Algunes de les activitats que es podran veure dins el marc de la Verdinada són:

Dissabte per la sostenibilitat (7 de març): calçotada ecològica i tallers sostenibles, a càrrec dels Lluïsos de Gràcia

- Exposició "SOS Delta del Llobregat" cedida per la Plataforma Delta Viu (del 2 al 22 de març)

- Visita al bosc urbà del Turull amb Depana (15 de març)

- Xerrada "Residu Zero: Com reactivar l'economia sense carregar-se el planeta" a càrrec de la Fundació Catalana per la Prevenció de Residus (17 de març a l'Espai Jove La Fontana)

- Mercat d'intercanvi de llibres a càrrec del Banc del Temps de Gràcia (del 18 al 20 març)


No hay comentarios: