8 de marzo de 2015

Els blauets del Col·legi Camí entren en acció

Amb molta il·lusió i entusiasme ens hem organitzat, hem preparat discursos i hem realitzat exposicions orals convidant, engrescant i motivant a tots i totes a participar-hi

Hola escoles de la xarxa! Ens agradaria explicar-vos què és el Pensa en Blau. Pensa en Blau és un conjunt d'idees que nosaltres, Els Blauets, creiem que són necessàries per a una Barcelona més sostenible. I té com a objectiu reutilitzar el paper i separar-lo per a que pugui arribar als contenidors blaus (els de cartró i paper).

Tots els nens del Col·legi Camí ja pensem en blau, tot i que aquest és el nostre primer any a la xarxa, tothom ha pres consciència.

El passat dimecres 4 de febrer va venir a la nostra escola la Clara, la nostra assessora personal del nostre projecte Pensa en Blau. La Clara ens va fer unes quantes preguntes sobre el projecte i nosaltres, que som molt curiosos, li vam preguntar sobre el funcionament de la xarxa, quantes escoles participen, si tothom separa el paper, preguntes súper tècniques i professionals.

Ens ho vam passar molt bé i el més important, vam aprendre molt!

Ei i... Ens va felicitar per la feina que estem portant a terme!!!

20150226 08W.Cami 120150226 08W.Cami 220150226 08W.Cami 3

No hay comentarios: