15 de marzo de 2015

Inauguració d'un nou camí escolar

L'EBM Els Tres Turons i l'Escola Font d'en Fargas inauguren un camí amic amb la participació de les famílies, entitats de barri, veïns i, sobretot, l'entusiasme i implicació de l'alumnat


El barri de la Font d'en Fargues ja disposa d'un camí escolar, un espai amic. Després de varis cursos treballant-hi, el 21 de febrer el vam inaugurar! El camí escolar, espai amic és una oportunitat per fer amics, per recuperar el carrer, per compartir.

Les comunitats educatives de l’Escola Bressol Municipal Els Tres Turons i de l'Escola Font d'en Fargas hem treballat conjuntament i ara estem molt contents de la feina feta. Ha estat una tasca difícil ja que hem hagut de realitzar una diagnosi, fer enquestes a les famílies, moltes reunions amb entitats del barri, col·laboracions amb veïns, etc.

Però, entre tot això, el que més ens ha omplert de satisfacció ha estat la implicació dels nostres alumnes, el treball del Comitè Ambiental de l'escola i la creació de la nostra mascota: en Maic. La mascota es va fer a partir d'un concurs amb tots els nostres alumnes i, realment, ens sembla la millor mascota del món. El seu nom és l’anagrama de les paraules camí i amic. Ens satisfà molt veure alumnes utilitzant el nostre camí escolar, espai amic. A partir d’ara seguirem treballant per construir vincles entre el nostre entorn i l'escola.

20150311 07W.FontFargas 1
 
 20150311 07W.FontFargas 2


Subvencions pel curs 2014-15

No hay comentarios: