15 de marzo de 2015

L'hora del planeta torna el 28 de març

L'SDEA participarà aquest any en aquest esdeveniment mundial aportant materials, recursos i informació durant els actes previstos a La Fàbrica del Sol


El dissabte 28 de març la Fàbrica del Sol (FdS) acollirà la nova edició de l’Hora del Planeta a Barcelona. Es tracta d'un esdeveniment anual que en els darrers anys ha anat aglomerant cada vegada més ciutats del món amb l'objectiu de conscienciar la societat sobre l'escalfament planetari, la contaminació atmosfèrica i la despesa energètica. A Barcelona, com a altres ciutats de l'estat, al començament prengué un caire reinvindicatiu, denunciant el monopoli de les grans empreses del sector energètic.
   
Enguany, l'SDEA col·laborarà en les activitats que es duran a terme al Parc de la Barceloneta i a l’interior de la Fàbrica del Sol. Hi haurà contes i llibres per a infants, un racó de lectura energètic on hi haurà rondallaires, també hi haurà activitats i recursos extrets de la Maleta de l’Energia i un audiovisual sobre l'eficiència energètica.

A més a més, es presentarà la nova plataforma web per a l’estalvi energètic a les llars, es faran  visites a la coberta verda de la FdS, hi haurà una mostra de simuladors de microxarxa i seguirem fent l’esperada apagada de llums a les 20.30 hores.

Per a més informació consulteu La Fàbrica del Sol.

20150311 04W.PlanetaHora



Subvencions pel curs 2014-15

No hay comentarios: