8 de marzo de 2015

COM REDUIR LA PETJADA ECOLÒGICA A LES SUPERILLES?

Els dies 12 i 26 de març i el 16 d’abril us convidem a participar en un grup de treball per desenvolupar un recurs pràctic adreçat al veïnat de les Superilles de la ciutat. L’objectiu és fomentar accions per reduir la petjada ecològica i millorar la qualitat de vida de la comunitat.



Us convidem a participar en el procés de creació d'un recurs per implicar el veïnat de les superilles en la reducció de la petjada ecològica.  Es tracta d'una oportunitat de participació de la xarxa Barcelona + Sostenible en un projecte emblemàtic de ciutat, el programa Superilles pilot 2014-2017. 

Els objectius del programa Superilles estan alineats amb el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat: promoció d’una mobilitat més sostenible, revitalització de l’espai públic, foment de la biodiversitat i el verd urbà, foment del teixit social urbà i la cohesió social, foment de l’autosuficiència en l’ús dels recursos i integració dels processos de governança.
Per aquest motiu, us convoquem a participar en un grup de treball per tal de crear un recurs pràcticque inicideixi sobre la quotidianitat del veïnat de les superilles, que alhora posarà en valor l’experiència dels membres de B+S en àmbits diversos com el consum energètic, la mobilitat sostenible, el verd en terrasses i balcons, l’estalvi d’aigua, la comunicació, l’educació ambiental...
Els participants al grup de treball seran els coautors del recurs que es creï, que alhora permetrà visibilitzar el treball de les organitzacions que conformen la xarxa Barcelona + Sostenible.

Programa
  • Info153 02 superilles2Dijous 12 de març, de de 17.30 a 20 h, al Pati Llimona (carrer del Regomir, 3)
    Presentació i primers intercanvis. Exemples orientatius i iniciatives existents. En la pell d’un veí de les superilles. Banc d’idees.
  • Dijous 26 de març, de de 17.30 a 20 h, a la Fàbrica del Sol (passeig de Salvat Papasseit, 1)
    Mapa d’idees. Priorització. Definició del recurs o producte a desenvolupar.
  • Dijous 16 d’abril, de de 17.30 a 20 h, al Pati Llimona (carrer del Regomir, 3)
    Transformació de la idea en projecte. Fites, accions, recursos, agents. Conclusions.


Per a més informació, envieu un correu electrònic a la Secretaria Barcelona + Sostenible bcnsostenible@bcn.cat o bé truqueu al telèfon 93 256 25 93.

Info153 02 superilles intern


No hay comentarios: