23 de septiembre de 2015

Bon profit!, les verdures són les protagonistes

Tanaka Teatre us ofereix un espectacle sobre alimentació saludable i el cultiu de l’hort amb un 15% de descompte per a les escoles de BcnE+S.



Fer exercici i seguir una dieta equilibrada és bàsic per estar sans. Per això la xef Tomassa us dóna la benvinguda a la seva cuina i us explica tres contes on les verdures són les protagonistes: us imagineu veure en directe com unes llavors es converteixen en hortalisses fresques? Voleu ser jurat d’un concurs de bellesa de verdures? També viureu una love story en forma de tragicomèdia shakespeariana, on triomfa la convivència dins l’olla!
   
Descobriu la màgia de la cuina i feu-vos un fart de riure aprenent tots els secrets de les verdures. A partir d’ara menjar coliflor, pastanaga o bròquil serà divertit. Us en llepareu els dits!

Bon Profit! és un espectacle de teatre i titelles que es representa a les escoles per a infants de 5 a 10 anys. Les escoles de la xarxa BcnE+S tenen un descompte del 15%. Podeu saber-ne més aquí, descarregar-vos el dossier o adreçar-vos a elsa@tanakateatre.com, o al telèfon 608 228 909.

La companyia Tanaka Teatre ha estat seleccionada a La Mostra d'Igualada, al Festival Internacional de Titelles de Gavà, al Festival de Teatre Al Carrer de Viladecans, al TOT Festival de Titelles de Barcelona; i forma part del catàleg de l'ODA i del PROGRAMA.CAT. Els seus espectacles es programen en circuits com Fundació Xarxa i Rialles. Tots, acompanyats de dossiers pedagògics i amb un projecte educatiu de fons. 


20150916 09W.Teatre
 

No hay comentarios: