23 de septiembre de 2015

Difussió accions BCN + Sostenible



Molts centres de la xarxa utilitzeu els mitjans de comunicació per donar a conèixer les accions que dueu a terme. Us animem a compartir mitjançant l’etiqueta #EscoleSostenibles totes les accions que feu.



Moltes de les escoles que formeu part del programa Barcelona Escoles + Sostenibles, disposeu d’un compte de Twitter en la que expliqueu, als vostres seguidors, el que aneu fent al centre: les activitats, les excursions, els actes, les notícies, etc. I perquè no fer-ho també amb els projectes d’Escola + Sostenible de la vostra escola?
  
L’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona compta amb el perfil de Twitter @BCN_Ecologia el qual informa de tots els esdeveniments que tenen lloc a la ciutat en matèria de medi ambient. En aquest mateix perfil dóna a conèixer les bones pràctiques, experiències, esdeveniments que tenen lloc en el marc del programa Escoles + Sostenibles i Barcelona + Sostenible amb les etiquetes #EscoleSostenibles i #BCNSostenible.

Us animem a donar a conèixer i compartir amb tota la ciutat afegint #EscoleSostenibles als vostres tweets les vostres actuacions com, per exemple, millores en l’hort, experiments, excursions a la natura, visites a equipaments de la ciutat, debats sobre sostenibilitat, actes relacionats, etc. Una nova manera de fer-ne ressò al vostre abast.


20150916 06W.Twitter

No hay comentarios: