23 de septiembre de 2015

L’ENTREVISTA DEL MES: ESTEL DE L'ALBA

Us presentem l'entrevista a Jimmy Wan: "Les empreses tenen un paper clau en l’educació del ciutadà". 





L’entrevista a Jimmy Wan, membre d'Estel de l'Alba

A què es dedica la teva institució?
La nostra organització té com a objectiu sensibilitzar empreses, organitzacions i altres entitats educatives sobre la necessitat d’un canvi pràctic de l’economia lineal cap a l’economia circular. Es tracta d’un nou paradigma en l’ús dels recursos i en la seva gestió. Les empreses s’han de canviar les ulleres i veure la situació amb un altre prisma, de forma intel·ligent, creativa i a llarg termini.

Per què ha d'existir una organització com la vostra a Barcelona?
Creiem que les empreses tenen un paper clau en l’educació del ciutadà, ja sigui en forma de treballadors com de proveïdors o col·laboradors. A la feina passem una gran part de la nostra vida i hem d’aprofitar aquest espai per educar-nos.

Impartim tallers i workshops a empreses i escoles, que ja tenen unes estructures i uns canals de comunicació amb els treballadors que permeten que sigui tot més eficient. .

Què t’aporta treballar a l’entitat?
Jo vaig néixer a una petita illa francesa a l’Oceà Índic anomenada La Réunion. Sempre havia viscut envoltat de mar i connectat amb la natura. Els meus fills són urbanites, obren l’aixeta i tenen aigua; viuen una altra realitat.

La meva dedicació professional encarna el meu somni de petit de mantenir al màxim la bellesa natural que ens envolta i que ens fa créixer com a persones.

Quin seria l’eslògan de la Barcelona del 2022?
Una ciutat amb benevolència.

Si la teva feina fos un animal, quin seria?
Una formiga.
Digues 3 objectes t’emportaries a un planeta per descobrir?
Una ampolla d’aigua, un bon llibre i una joguina.
IMG 6399


Si voleu participar en "L'entrevista del mes", envieu un correu electrònic a bcnsostenible@bcn.cat amb l'assumpte ENTREVISTA B+S i ens posarem en contacte amb vosaltres.

No hay comentarios: