21 de noviembre de 2016

Accions dels membres de la xarxa

Les empreses e-WIS, Hotel Barcelona Catedral i Kiddy’s World fan públiques les seves accions per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca amb la xarxa.

Empresa que dóna un servei de destrucció segura i ecològica de dades emmagatzemades en qualsevol tipus de suport digital, a les instal·lacions del client. Gestiona els RAEE (Residus d'Aparells Elèctrics i Electrònics) de manera ecològica, basant-se en els principis de seguretat, residu zero i de l'economia circular.
Presenten la seva fitxa d’accions per la sostenibilitat en què tracten aspectes d’ambientalització de la mobilitat i inclusió social.

Hotel situat al Barri Gòtic, al costat de la Catedral, la Plaça Catalunya i les Rambles. Compta amb  servei de bicicletes gratuïtes i el seu  restaurant ofereix cuina mediterrània.
Coneixeu la seva fitxa d'accions per la sostenibilitat que implementen en l’àmbit de la mobilitat, la qualitat acústica, l’eficiència energètica i l’ús racional de recursos, entre d’altres.
 
Start-up dedicada a la comercialització d’experiències amb valors per a un públic infantil i familiar, amb voluntat de contribuir al creixement i desenvolupament infantil de qualitat i a enfortir els vincles familiars.
Ofereix uns packs que es distribueixen a botigues de joguines, centres comercials, agències de viatges i llibreries, a més de comptar amb botiga online.
Consulteu la fitxa d’accions per la sostenibilitat  al voltant de la prevenció de residus.

No hay comentarios: