21 de noviembre de 2016

El Compromís de Barcelona pel Clima ja té web!

Us presentem el nou web "Compromís pel Clima" on podeu trobar la tasca dels equips de projecte i l’estratègia de l’Ajuntament per a la mitigació del canvi climàtic. Ja podeu donar a conèixer els vostres compromisos a través del web.

Fa ara tot just un any van sorgir els nou projectes emmarcats en el document del Compromís de Barcelona pel Clima. Actualment, després d’un seguit de trobades i amb una gran feina feta, els nou projectes van avançant i es troben diferents punts de desenvolupament.
El passat dimarts 8 de novembre, en la sessió plenària del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat, es va presentar l'estat actual de tots els projectes, tant els liderats per les entitats de la xarxa com els projectes interns de l'Ajuntament (pdf). En aquest context, l'Ajuntament ha anunciat que es posarà en contacte amb cadascun dels equips de projecte per tal de trobar les solucions que permetin que els projectes es facin realitat en el termini establert per finals de 2017.
Aprofitem per presentar-vos el nou web barcelona.cat/compromispelclima, que està emmarcat dins l'estratègia de l'equip de projecte de comunicació "Campanya #Compromispelclima". Al web es recull tot el procés de creació del Compromís de Barcelona pel Clima, la tasca dels equips de projecte i els compromisos que prenen les organitzacions de la xarxa B+S en aquest àmbit.
Com a membres de la xarxa Barcelona + Sostenible, podeu donar a conèixer a través del web el vostre compromís per a la mitigació del canvi climàtic. Tan sòls heu d'omplir aquest formulari explicant breument el vostre "Compromís" i adjuntant una foto o un vídeo representatiu.

Aprofiteu aquest espai per donar a conèixer les vostres iniciatives!
  

No hay comentarios: