8 de noviembre de 2016

Últimes tendències en la gestió de residus

La Fundació Fòrum Ambiental i la Diputació de Barcelona organitzen la jornada “Els municipis i la gestió dels residus” que es celebrarà el 14 de novembre a l’espai Francesca Bonnemaison. 

Els residus són una de les problemàtiques ambientals més importants dels nostres temps. Per tal de gestionar-los de manera eficient, els municipis van fent passos per aconseguir millores. És per aquest motiu que la Fundació Fòrum Ambiental (membre de la xarxa Barcelona + Sostenible) i la Diputació de Barcelona han organitzat amb la col·laboració d’Ecoembes i l’Ajuntament de Barcelona una jornada en la qual es parlarà de les últimes novetats i tendències en la gestió de residus.
La jornada “Els municipis i la gestió dels residus” tindrà lloc a l’espai Francesca Bonnemaison (c. Sant Pere més Baix, 7) de la ciutat de Barcelona. Aquesta s’iniciarà a les 9:30h del matí i s’allargarà fins a les 17:45h. Al llarg del dia s’hi trobaran conferències, taules rodones, debats, tallers etc. amb les intervencions d’especialistes en el sector.

Feu un cop al programa!
 
 

No hay comentarios: