2 de febrero de 2017

Coneixeu el Programa Voluntari de Compensació d'Emissions







El proper 8 de febrer té lloc una jornada per conèixer el "Programa Voluntari de Compensació d’Emissions de Gasos amb Efecte d'Hivernacle” i la convocatòria de projectes associada.    


L’Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya i Ingenieria Social (membre de la xarxa Barcelona + Sostenible) organitzen la Sessió informativa del Programa Voluntari de Compensació de Gasos amb Efecte d’Hivernacle (GEH), que té per objectiu explicar en detall el funcionament de la nova convocatòria 2017 del programa.
El “Programa Voluntari de Compensació d’Emissions” va adreçat a entitats socials que portin a terme projectes de reducció d'emissions de GEH a Catalunya. Una vegada verificades aquestes reduccions d'emissions qualsevol organització les pot comprar per compensar les seves emissions no reduïdes.
La jornada, que es celebrarà de 09.15 a 12.00 h el dia 8 de febrer a la Avinguda Tarradellas 2-6 i es dirigeix a entitats socials interessades en realitzar projectes de reducció d'emissions de GEH a Catalunya i a qualsevol organització que estigui interessada en compensar les seves emissions de GEH a través de projectes de reducció d'emissions portats a terme a Catalunya.
 

No hay comentarios: