26 de febrero de 2017

Tic tac per al vers inspirat

Encara no heu participat a la cançó d’Escoles + Sostenibles? L’escola CEIR Arco és un dels centres que ens ha enviat els seus versos i a través d’un vídeo ens mostra el seu procés creatiu. No us ho penseu més, teniu temps fins l’1 de març!

Ja som a la recta final del període per rebre les lletres per a la cançó d’Escoles + Sostenibles. Molts versos ens han anat arribant, tots ells ben originals, divertits i compromesos amb la sostenibilitat. I vosaltres... que us hi animeu?


> QUÈ BUSQUEM?

Busquem lletres que completin la melodia de la cançó d’Escoles + Sostenibles. Volem animar-vos a escriure i compartir una estrofa de 4 versos per elaborar-la. Aprofiteu aquest procés perquè l’alumnat creï, imagini, debati, decideixi... què podem fer cadascú de nosaltres per viure bé sense fer malbé. Aquest és un himne que estem creant entre tots els centres de la xarxa que sonarà a l’acte de cloenda del pròxim mes de juny! La melodia va ser presentada pel grup Xiula a l’acte de signatura. El vers pot contenir accions que esteu duent a terme al centre per millorar el planeta, bones idees que us agradaria implementar, com voleu que sigui l’escola i la ciutat en el futur, quins canvis voleu que es produeixin en la manera de consumir, de moure’ns i de viure o podeu citar els responsables d’aquest canvi (alumnat, professorat, famílies, ciutadania...).Voleu saber com sona per inspirar-vos? feu un cop d’ull al vídeo!

                                                          
> QUI HI PARTICIPA?

Qualsevol centre membre de la xarxa Escoles+Sostenibles ens pot enviar la seva lletra per incloure-la a l’himne. Teniu fins l’1 de març per fer aportacions a la cançó de les Escoles + Sostenibles. No us ho penseu més i envieu-nos les vostres propostes!
Un exemple: l'escola CEIR Arco
Una de les diverses escoles que ens ha enviat la lletra és l’escola CEIR Arco, la qual ha seguit tot un procés per tal d’escollir la lletra que més els agradava. S’han dividit en grups, i cada un d’ells ha elaborat una lletra i una coreografia per presentar-la. Aquesta s’ha interpretat davant la resta de grups i s’han dut a terme votacions per decidir la guanyadora per enviar a Escoles + Sostenibles. Des del programa volem felicitar a l’escola per la seva iniciativa i us volem mostrar el vídeo en el qual podeu veure tot el seu procés!
> COM FER-HO?

Envieu les vostres propostes  al correu escolessostenibles@bcn.cat abans de l’1 de març!

Comença el compte enrere, no us quedeu sense participar-hi!
 

No hay comentarios: