26 de febrero de 2017

Titelles pel malbaratament alimentari

Des de la microxarxa “Ens ho mengem tot” s’ofereixen titelles de dit que tenen com a protagonistes els 5 aliments que s’analitzen: el iogurt, el pa, els cigrons, l’enciam i la pera.
 
En el marc de la microxarxa Ens ho mengem tot” aquest curs 2016-2017 s’han elaborat diferents recursos didàctics per treballar el concepte d’alimentació i malbaratament alimentari. A través de la guia didàctica es proposa una metodologia de treball per analitzar el grau de malbaratament alimentari dels menjadors escolars dels 30 centres educatius participants, a la vegada que s’utilitzen diferents elements de comunicació com lones, etc.
Per aquest curs també s’ofereix la possibilitat d’agafar en préstec uns titelles de dit que tenen com a protagonistes els 5 aliments analitzats: el iogurt, el pa, els cigrons, l’enciam i la pera. Així com un conte que ajuda a introduir el concepte del malbaratament alimentari.
Com a centres que formeu part de la xarxa Bcn Escoles+Sostenibles podeu demanar-les durant una setmana. Els interessats contacteu amb el Servei de Documentació d’Educació Ambiental per telèfon al 93 256 25 92 o bé enviant un correu a documentacioambiental@bcn.cat.

No hay comentarios: