23 de abril de 2017

Els rostres de fruites

L’alumnat de P4 de l’escola Voramar ens presenta la seva original experiència d'elaborar cares fent ús de fruites naturals i de plàstic.

 
Per a la seva elaboració han utilitzat tant fruites de plàstic com de veritat amb l’objectiu de treballar tant els materials com les tipologies que poden trobar. A continuació us deixem amb el relat del centre:
En el projecte de “Les fruites” la Berta de la classe de “La patrulla canina”  ens ha proposat una activitat que ella ha fet a casa seva amb la seva família:  fer cares amb fruites! Ens ha agradat la idea. Així que hem posat mans a l’obra.
Hem començat descobrint com és la nostra cara i la dels altres. Hem dibuixat amb els nostres dits. Necessitem les fruites de joguina però tenim tot el menjar barrejat a la botiga. Quin embolic! Hem de separar la fruita de la resta del menjar. Classifiquem. Però també ho volem fer amb fruita de veritat.  Sort que hem tingut la col·laboració de les famílies i hem portat també fruita de casa.
I anem per feina: per grups fem les cares de fruites i com volem que les veieu fem unes fotos. Però no en tenim prou. En Pau en una conversa ens proposa de fer una pel·lícula de fruites. I en veiem una: Els regals d’en Quimet (Una mà de contes). Sembla molt complicat... Però hem trobat com fer-ho! La Olivia, germana del Mateo, l’Ivan i l'Elisa ens venen a explicar que els cursos de 2n són uns experts en fer pel·lícules i ens volen ajudar.
Això, però, forma part d’una altra notícia.
Estigueu atents i atentes!
 



 

No hay comentarios: