23 de abril de 2017

Les plantes ja han arribat als patis!

Alguns centres de la xarxa ja han instal·lat les plantes als seus patis i espais verds. Ens han arribat alguns exemples de com han quedat.


St Josep Oriol
En el marc de la trobada sobre compostatge que hem fet a l'escola Sant Josep Oriol just abans de vacances, hem pogut veure com ja havien plantat les plantes del viver, intercalades amb les de l'hort! A més, el professorat responsable de l'hort ens ha explicat el muntatge de reg temporal que estaven instal·lant per a que les taules i altres recipients puguin resistir durant les vacances de setmana santa, ja que a la terrassa hi toca molt el sol, i el substrat és molt limitat.



CE Montseny
Fa uns dies , dins del programa d’Escoles Sostenibles, l’Ajuntament de Barcelona, en motiu de l’inici de la primavera, ens va fer arribar unes plantes perquè les plantéssim a l’escola. Van ser els nens i nenes de P-4 qui es van encarregar de plantar-les a les jardineres de la seva terrassa. Van fer una molt bona feina alhora que es van divertir molt i s’ho van passar molt bé. Ara els hi toca cuidar-les i regar-les de tant en tant!
Notícia escrita per l’alumnat de primer d’ESO

Recull de tuits
Aquests són alguns dels tuits amb el hashtag  #EscoleSostenibles que hem recollit de les impressions de les escoles al rebre les plantes. Compartiu les vostres també!

Veure el tuitVeure el tuitVeure el tuitVeure el tuit

Si encara no les heu trasplantades o voleu tenir idees per gestionar el vostre jardí:

No hay comentarios: