23 de abril de 2017

Vídeo de la jornada d'infància i espai públic

L’Institut d’Infància i Adolescència publica el vídeo resum de la jornada del desembre passat “El dret dels infants a la ciutat” que va comptar amb la participació de Francesco Tonucci i Itziar González.
 
La jornada, celebrada el passat 15 de desembre a l’Espai Jove la Fontana hi van assistir les següents escoles de la xarxa: Dovella, Guinardó, Pau Casals, Els Horts, Lavínia, Reina Violant, Sant Josep i Nou Patufet. Pel que fa als instituts van intervenir: el Menéndez y Pelayo i el Lluís Vives.

La ponència va comptar amb la participació del pedagog especialista en infància i ciutat, el Sr. Francesco Tonucci, l’arquitecta i urbanista experta en cooperació ciutadana en el territori, la Sra. Itziar González, i l’Alcaldessa Ada Colau.

A partir d’ara ja està disponible el vídeo- resum de la sessió en el qual hi podem trobar les declaracions més destacades dels ponents i també de l’Institut Menéndez i Pelayo, l’escola Dovella i l’escola Guinardó.


Per últim, us deixem amb la ressenya del llibre “Ciutat dels infants” que podeu trobar al Servei de Documentació d’Educació Ambiental.
Tonucci, F. Ciutat dels infants. Barcelona: Barcanova, 1997.
Lectura que proposa repensar les ciutats des del punt de vista dels infants, construint pas a pas un nou espai fet a la seva mesura, garantint així una millor qualitat de vida per a tothom.

No hay comentarios: