23 de abril de 2017

Visibilitzeu les vostres accions de sostenibilitat

Del 2 a l’11 de juny de 2017 es celebra la Setmana de la Natura, una ocasió ideal perquè doneu a conèixer  totes aquelles activitats que feu com Escola + Sostenible.
 
La Setmana de la Natura (SN) és un moment de l’any en què tothom pot posar el seu granet de sorra per contribuir a la conservació de la natura i el medi ambient. L’objectiu és organitzar i donar visibilitat a les activitats vinculades a la natura per conscienciar sobre la importància de tenir cura de l’entorn i el nostre territori.
Des de la xarxa us animem a promoure les activitats que ja esteu duent a terme als vostres centres educatius entorn a la conservació de la natura i el medi ambient. En el marc del projecte d’Escoles + Sostenibles realitzeu moltes accions i activitats, aprofiteu per visibilitzar-les durant la Setmana de la Natura!

Com hi podeu participar?
Organitzeu o doneu a conèixer una activitat per la natura a la vostra escola entre el 2 i l’11 de juny, i publiqueu-la al web de la SN. Les AMPES també poden organitzar alguna activitat, de manera que les famílies i el professorat es puguin implicar conjuntament.

Un cop afegida l’activitat, rebreu els braçalets solidaris #setmananatura, amb els quals haureu de fer-vos fotografies durant la vostra activitat a l’escola que haureu d’enviar a l’adreça info@setmananatura.cat o compartir a Instagram sota el hashtag #setmananatura.
Entre totes les escoles se sortejarà un taller de natura que el realitzarà una entitat ambiental (per a 30 alumnes i per al curs 2017-18), la temàtica del qual vindrà determinada per l’edat dels nens i per l’entitat que facin l’activitat.

Qui l’organitza?
La Setmana de la Natura és un projecte conjunt de la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC), dues xarxes d’entitats sense ànim de lucre i de referència en el món de la conservació i del voluntariat ambiental a Catalunya.
Per a més informació: www.setmananatura.cat
Contacte: info@setmananatura.cat / 93 886 61 35

No hay comentarios: