7 de octubre de 2019

Els centres de la xarxa es mobilitzen pel clima

El passat divendres 27 de setembre prop de 100.000 persones es van manifestar a Barcelona per reclamar solucions per a la crisi climàtica. Durant tota aquella setmana, alguns centres de la ciutat van fer accions amb l’objectiu de conscienciar sobre aquesta emergència. Vuit centres d’Escoles + Sostenibles ens expliquen la seva experiència!

Des dels moviments Families For Future Bcn, Madres por el Clima i Teachers For Future Spain es van proposar un seguit d’accions durant l’anomenada “Setmana pel Clima”, del 20 al 27 de setembre. Cada centre educatiu va poder adaptar aquestes propostes a les seves necessitats i organització. Minuts de silenci, visualitzacions de documentals i curtmetratges, lectures de manifestos, mobilitzacions als patis amb cartells i cantades de cançons són alguns exemples de les accions que es van dur a terme.
A continuació, set centres de la xarxa Escoles + Sostenibles ens expliquen la seva experiència al llarg de la Setmana pel Clima. Sens dubte, aquest moment serà un punt d’inflexió per a les mobilitzacions sobre l'Emergència Climàtica.

No hay comentarios: