20 de enero de 2020

Com organitzar actes i celebracions + sostenibles?

A través de la xerrada “Festes + Sostenibles” del 29 de gener, descobrirem quins aspectes s’han de tenir en compte per aplicar criteris de sostenibilitat en l’organització d’esdeveniments a les entitats i als centres educatius.​

Les dates, el públic, els recursos, el pressupost, els espais, la comunicació, el personal...  per tal que un esdeveniment sigui un èxit cal tenir en compte aquestes i moltes altres peces, sense oblidar la sostenibilitat en cada un d’aquests passos. Promoure l'accés en transport públic, els gots i la vaixella reutilitzable, la selecció d'empreses d'inserció com a proveïdores són alguns exemples de les accions que podeu emprendre per fer-ho, però n’hi ha moltes més. 

Xerrada "Festes + Sostenibles"


Escoles + Sostenibles organitza aquesta sessió amb l’objectiu de facilitar la tasca d’organització d’actes i celebracions a les entitats de la xarxa B+S i als centres educatius considerant els aspectes ambientals. S’informarà de quines mesures es poden prendre per reduir aquest impacte, posant el focus principal en la prevenció de residus i la recollida selectiva. Durant la sessió, es donaran a conèixer els serveis que l'Ajuntament de Barcelona ofereix per aquests casos així com un recull d'altres recursos existents. També es presentaran bones pràctiques ambientals de la mà dels mateixos centres escolars que ja han treballat aquesta qüestió, i que vindran a compartir les llums i ombres de les seves experiències. Finalment hi haurà un espai per poder resoldre dubtes i fer reflexions o aportacions.
Dirigida a: les organitzacions de la xarxa Barcelona+Sostenible i a les AFA dels centres educatius d’Escoles+Sostenibles i d’Escoles Verdes.
Data: 29 de gener del 2020
Hora: de 19.30 a 21 h
Lloc: Jesuïtes Gràcia – Col·legi Kostka. Mare de Déu de la Salut 19-27, Riera de Can Toda, 29, Barcelona.
> Inscripcions




Enllaços relacionats:

No hay comentarios: