15 de noviembre de 2023

Llegiu la crònica de la formació Enverdeix el teu espai

 El passat 25 d'octubre, va tenir lloc l'última formació de tardor del programa d'activitats de Comerç + Sostenible, a la qual va participar una vintena de persones. 

Aquesta sessió forma part de l'Enverdim, un nou servei per a la promoció del verd en l’àmbit privat a través de formacions, assessoraments i dotació de recursos, entre d’altres i emmarcat al Pla Natura Barcelona 2030.

La formació la va impartir la Mireia Teixidor, formadora del Parc del Laberint.

Es va parlar sobre la importància dels espais verds a la ciutat i dels seus beneficis socials, ambientals i patrimonials, posant èmfasi en la gestió ecològica del verd davant del context de sequera. Es va donar una visió general dels factors que condicionen els espais verds: la tipologia d’espais i els criteris de disseny. Es van compartir estratègies, experiències i recursos, a més de  resoldre dubtes.

Les persones assistents a aquesta formació a més tindran opció de participar posteriorment a unes càpsules específiques d'ampliació de contingut, així com a un assessorament personalitzat.

Aquest acte digital va generar unes emissions totals de 2,62 Kg de CO2 que han estat compensades en el projecte Andra Pradesh Wind Power Project. S'ha utilitzat l’eina Clean CO2 per calcular les emissions generades.

No hay comentarios: