15 de noviembre de 2023

Renaturalitzem els patis

 Exemples de processos de transformació i participació, a través d'eines per a la comunicació:

Vídeo  de l'experiència de transformació dels patis de l'Escola Drassanes i Baró de Viver. Col·lectiu Punt 6.

Escola Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló. Blog de la comunitat educativa creat per a informar i comunicar el projecte comú de transformació del pati durant els cursos 2013-2017. Bon exemple de comunicació i procés comunitari.

Escola Sant Ramón NonatExemple comunicatiu d'un vídeo breu per engrescar la comunitat educativa a seguir en la següent fase de transofrmació del pati. 

Escola ItacaExemple comunicatiu d'un vídeo breu sobre la jornada participativa de les famílies de l'Escola Ítaca per a la transformació del pati, amb la intervenció i animació de l'Eskamot Verd del Col·legi Sant Ramon Nonat. 

Escola DovellaEnllaços del blog de l'AFA de l'escola que descriuen el procés de transformació del pati iniciat el 2015, fins al curs 20-21, amb l'estrena d'un vídeo que recull les impressions i l’impacte final de la transformació del pati de l’escola, en el període 2015-2018.

Institut Menéndez y Pelayo3r premi del Hack the School, pel seu projecte de transformació d'un espai interior del centre. Per a que la comunicació fos transparent i per poder compartir amb tothom que hi participava la documentació que s’anava generant, van utilitzar la plataforma slackVídeo – resum de tota l’experiència

No hay comentarios: