29 de enero de 2013

I Jornada de Centres Educatius Saludables

El proper 20 de febrer, de 16.00 a 19.30 hores, a l’Espai Jove La Fontana (c/ Gran de Gràcia, 190) tindrà lloc la I Jornada de Centres Educatius Saludables dirigida a professorat de secundària, primària, infantil i famílies de la ciutat de Barcelona.

La jornada tractarà sobre els reptes de la salut en l’educació del segle XXI i la millora conjunta de centres educatius més saludables. La jornada està organitzada per l’Agència de Salut Pública, l’Institut de Ciències de l’Educació de la UB, el programa Agenda 21 Escolar, el Consorci d’Educació de Barcelona, l’Escola Virolai, l’Escola Patufet i el Col·legi Lycée Français.

Les inscripcions es poden fer des del web de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona. L’assistència està certificada per l’ICE i computa en el Pla de Formació de l’A21E (4 hores reconegudes pel Departament d’Ensenyament). Si el vostre centre està duent a terme accions en aquest àmbit, també podeu presentar-ne un resum fent servir la plantilla que s’ha posat a disposició del ponents, fins el dia 1 de febrer. Podeu enviar els vostres resums a sesac@aspb.cat.

Us recomanem que visioneu el següent vídeo per veure exemples de les accions per presentar a la jornada i que consulteu més informació sobre el projecte Fem Salut! que pretén ajudar als centres a construir un pla integral de salut que asseguri una intervenció continuada, coherent i seqüenciada d’acord amb les necessitats específiques de la comunitat.


 28/01/2013

No hay comentarios: