26 de diciembre de 2014

ACCIONS PER LA SOSTENIBILITAT

El 22@network ha presentat el seu pla d'acció. A més, han fet públiques diverses accions el Centre Cívic L'Elèctric, l’Associació Moda Sostenible i la Universitat Internacional de Catalunya.
  
El 22@network ha presentat el seu pla d'acció amb una vigència d’un any i amb una proposta de tres accions; reduir el consum energèticdels edificis d’oficines del districte i estimular la certificació energètica, un pla per reduir la generació de residus a les oficines i un pla de responsabilitat social corporativa partint de les necessitats socials del territori. Consulteu el pla d'acció.

El Centre Cívic L'Elèctric realitza diverses activitats d’educació i sensibilització ciutadana. Des de xerrades sobre decreixement, el cicle d’activitats NATURALment, l’Aula Ambiental amb activitats pel públic infanti i familiar i l’Hort. Consulteu la fitxa d'acions per la sostenibilitat

Durant al Setmana Europea de la Prevenció de Residus, l’Associació Moda Sostenible Barcelona va organitzat uns tallers de reciclatge tèxtil (Upcycling), van participar a una PechaKucha sobre moda ètica i van realitzar el Festival de Moda Sostenible: el Bcn Ethical Fashion Fest. Consulteu la fitxa d'accions per la sostenibilitat.

La Universitat Internacional de Catalunya també va publicar una fitxa d'accions per la sostenibilitat sobre prevenció de residus.

No hay comentarios: