26 de diciembre de 2014

ESPAIS, ACTIVITATS I PRODUCTES AL SERVEI DE LA XARXA

L’Àrea Metropolitana de Barcelona, Ciutat Humana, Educo, Quèviure i Tuti Serveis Pedagògics han entrat ofertes al Catàleg de Recursos dels Signants. Us interessen? Oferiu altres recursos!


Els membres de la xarxa Barcelona + Sostenible ofereixen els seus serveis o productes a la resta d’organitzacions a través del Catàleg de Recursos dels Signants.

D'entre els últims recursos que s’han publicat destacaquen propostes educatives -per a escoles o grups d’educació no formal-, accions de sensibilització i assessorament en temes d’accessibilitat, una exposició sobre el canvi climàtic i prevenció de residus, sales per fer reunions i productes ecològics. Consulteu tots els recursos del catàleg aquí i afegiu les vostres ofertes!

Reduïm les emissions de CO2. Jo reutilitzo, i tu?         
Exposició itinerant per a la conscienciació sobre la generació de residus i CO2 i l’estalvi energètic. Calculeu les emissions que podeu evitar!

Sensibilització, participació i adaptació d'espais en temes d'accessibilitat.
CIUTAThumana ofereix diversos programes formatius i de sensibilització de caràcter formal a empreses, col·lectius, escoles, centres cívics... També ofereix estudis d'accessibilitat i un assessorament en temes d'accessibilitat. 
Tuti Serveis Pedagògics i Socials SL                                             
Aula per trobades, xerrades, formació.  L'entitat posa a disposició un aula de 30m2 en horari d'oficina per fer xerrades o formacions de temes educatius, salut i mediambient.
Productes del Mercat Social, eco i de comerç just, per grups de consum i cooperatives productes.
 
Propostes educatives pel curs escolar 2014-15. Aquest any, se centra la tasca d’Educació per al Desenvolupament principalment al voltant de tres eixos temàtics:
- Drets dels Infants
- Dret a la Participació
- Interculturalitat
Hi trobareu propostes diverses: xerrades, documentals, contes, tallers i altres activitats molt atractives, totes gratuïtes.

No hay comentarios: