26 de diciembre de 2014

Els centres educatius al Consell Ciutadà

Onze persones representants de la comunitat educativa de BcnE+S candidates al nomenament com a membres del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat.

En el butlletí núm. 246 de novembre, us vam anunciar que s’iniciava el procés per a la creació del nou Consell Ciutadà per la Sostenibilitat i que, per primera vegada, s'escollirien fins a deu representants que seran la veu dels centres educatius de la xarxa i de tota Barcelona, en aquest òrgan consultiu.

El consell representa als diferents col·lectius i sectors implicats en l'assoliment dels objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat i promou noves estratègies d'implicació, coresponsabilització i participació de les organitzacions ciutadanes.

2041218 03W.Consell EscMontseny
Entre les funcions del Consell hi haurà: contribuir a estendre la cultura de la sostenibilitat a Barcelona a través del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, impulsar estudis i emetre dictàmens sobre les actuacions municipals en matèria de sostenibilitat, fomentar processos participatius entre les organitzacions de la xarxa de signants del Compromís, donar compte de la seva activitat a la xarxa i escoltar les seves propostes d’accions prioritàries de futur. A més del Plenari, el Consell comptarà amb una Comissió Permanent de caràcter executiu, grups de treball oberts a tots els signants i una secretaria tècnica de suport.

Finalment, s’han presentat 11 mestres i professors/res d’onze centres educatius, dos dels quals s’han agrupat en una sola representació per poder-hi ser tothom:

Col·legi la Merced (L’Eixample), Clara Casas Casas
Col·legi Maristes Sants - Les Corts (Les Corts), Ignacio Padró Torrejón
Col·legi Sant Ramon Nonat (Les Corts), Lluís Sala Garcia
Escola Betània-Patmos (Sarrià), Josep Pascual Masana
Escola Bressol Municipal Cobi (Sant Martí), Maria Roca Parpal
Escola Font d’en Fargas (Horta-Guinardó), Neus Pons Prats
Escola Montseny (Gràcia), Luis Arias Gonzalez
Escola Nostra Senyora de Lurdes (Sant Gervasi), Laura Gordillo Ferré
Escoles Pia de Sant Antoni (Ciutat Vella) i Pia de Sarrià- Calassanç (Sarrià), Oriol Batlle i Gasch i Marta Martí Caballeria
Institut Barri Besòs (Sant Martí), Raül Ferrando Mompó

Més informació sobre les candidatures presentades i el procés.

  2041218 03W.Consell EscPiaStAntoniSarria


Subvencions pel curs 2014-15

No hay comentarios: