26 de diciembre de 2014

LA PTP I DUES ESCOLES REBEN LA MEDALLA D’HONOR DE BARCELONA

L’associació Promoció del Transport Públic ha rebut la Medalla d'Honor de Barcelona per la seva tasca a favor d’un transport públic sostenible i segur. Dos centres d’Escoles + Sostenibles també han rebut aquest guardó. Enhorabona!


Info149 06 ptp internEl passat 26 de novembre, l'associació Promoció del Transport Públic (PTP) va rebre la Medalla d'Honor de l'Ajuntament de Barcelona, un guardó que reconeix les persones i entitats compromeses amb la ciutat a proposta del plenari municipal.

La PTP rep el premi com "un reconeixement de la trajectòria de l'entitat iniciada l'any 1993 amb l'impuls dels socis fundadors i perpetuada amb constància gràcies a la confiança dels socis, sòcies i col·laboradors".

El full de ruta de la PTP després de rebre aquest guardó és continuar promovent l'ús del transport públic i la reducció de la dependència del vehicle privat amb un marcat caràcter propi i amb independència dels partits governants o institucions col·laboradores. Consulteu les propostes de mobilitat per 2015.

Si voleu col·laborar amb l'entitat, podeu fer-vos socis/es o bé donar suport amb l'adquisició de la samarreta reivindicativa per la unió dels dos tramvies de la ciutat.
D'altra banda, l'Escola Bosc de Montjuïc i l'Escola Nostra Senyora de Lurdes, que estan adherides al programa Escoles + Sostenibles, també han estat guardonades amb la Medalla d'Honor de Barcelona.

Consulteu la crònica de l'acte.

No hay comentarios: