19 de septiembre de 2016

L'Skamot verd torna a l'acció

Després de l’èxit de la Revolució Verda, l’Eskamot projecta una orginal Eco-obra amb ombres xineses a l’alumnat de p3 i primària de l’Escola Sant Ramón Nonat.

Si a hores d’ara no et sona l’Eskamot Verd de l’escola Sant Ramón Nonat, potser et resultarà familiar la seva Campanya de la Revolució Verdaque va tenir molt ressò el curs passat. Amb aquesta iniciativa es buscava que tan l'alumnat, el professorat i tota la ciutadania dués a terme petites accions quotidianes per fer front al canvi climàtic i en fes difusió a les xarxes socials. 
Aquesta vegada, l’Eskamot ha reaparegut per ensenyar-nos una "Eco-obra" amb ombres xineses, el premi que ha rebut p3 i tercer de primària de l’escola. A continuació, us deixem amb el relat de com s’ha viscut la jornada a l’escola:
 
 

"L'Eskamot Verd ha entregat avui el premi mensual a les Aules + Sostenibles. En aquest cas, els nens i nenes de p3 B i 3r de primària B han triat com a premi una obra de teatre representada pel propi Eskamot amb un cargol com a protagonista. I els seus desitjos són ordres per l'Eskamot. Els nois i noies de color verd així ho han fet. Després, han representat una “Eco-obra” amb ombres xineses que ha fet les delícies dels més menuts de la casa. Els de 6è de primària en canvi han triat 30 minuts més de pati, que també els han pogut gaudir avui.”
Alumnat i professorat de l’escola Sant Ramón Nonat

 


No hay comentarios: