26 de septiembre de 2016

Prova pilot per la prevenció de residus

L’Agència de Residus de Catalunya busca empreses i entitats interessades a participar en una prova pilot en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. 

En el marc de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus (del 19 al 27 de novembre de 2016), l'Agència de Residus de Catalunya ha iniciat una cerca d’entitats i empreses interessades a participar en una prova pilot.

En aquesta prova, totes aquelles organitzacions que us hi inscriviu rebreu assessorament especialitzat, suport en l’organització durant la Setmana i ajuda professional a nivell comunicatiu per donar-vos a conèixer. A més, les accions més innovadores presentades podran entrar a participar al Premi Europeu de Prevenció de residus. El premi té sis categories: Administració pública, Associació, Empresa, Entitat educativa, Ciutadans i Altres, totes amb l'objectiu de reconèixer l’esforç i fer difusió de les accions més destacables.

Per més informació sobre la prova pilot contacteu a través del correu setmanaprevencio.arc.tes@gencat.cat abans del 30 de setembre.  
 

 

No hay comentarios: