20 de marzo de 2018

Associació Catalana d’Entitats de Salut


“Treballem per a la consecució d’un sistema sanitari sostenible, pròxim, accessible i de qualitat”. Anna Zarzosa Güell, subdirectora de l’Associació Catalana d’Entitats de Salut (ACES). 
A què es dedica la teva organització?
L’ACES (Associació Catalana d’Entitats de Salut) és una associació empresarial, fundada l’any 1977, dedicada a la defensa i la promoció dels drets laborals, empresarials i mercantils dels associats, dels àmbits sanitari i social del nostre entorn.
Per què ha d’existir una organització com la teva a Barcelona? Quina és la seva aportació?
Perquè defensa, promou i desenvolupa els drets i interessos dels centres empresarials sanitaris privats en els àmbits de la negociació de convenis laborals, de la política sanitària vigent en cada moment i de la projecció de serveis sanitaris i socials per a la consecució d’un sistema sanitari sostenible, pròxim, accessible i de qualitat que doni cobertura a les necessitats sanitàries i socials dels ciutadans.
De què us serveix formar part de la xarxa B+S? Què trobeu a faltar, com la milloraríeu?
Contribuir a la millora de la sostenibilitat, col·laborar amb l’Ajuntament i analitzar les possibles propostes de millora de gestió, qualitat i costos dels centres associats.
Quin seria l’eslògan/notícia que t’agradaria sentir en el futur en clau de sostenibilitat?
“Cuida’t, cuida’ns”.
Quins 3 objectes o recursos t’enduries a un planeta per descobrir?
Aigua suficient, bon calçat i una GoPro (càmera de vídeo) per enregistrar la meva experiència.

No hay comentarios: