12 de marzo de 2018

Un patí a l’alçada dels nous reptes!

El creixement de l’alumnat de la Llar d’Infants l’Airet ha fet que el centre es replantegi la configuració i les possibilitats de la zona d’esbarjo. A més, teniu una oportunitat d'intercanvi: el centre ofereix una taula de fusta per a l'exterior i busca troncs per al pati.

Bufen vents de canvi a la Llar d’Infants l’Airet. El centre s’ha adherit a un nou projecte, que ha suposat la incorporació de dues aules més de P3. L’arribada de més infants en un mateix espai obliga a repensar la distribució i les possibilitats de la zona d’esbarjo per tal que els infants puguin seguir gaudint i divertint-se. El centre ens descriu en primera persona com afronta aquest nou repte: 
Després de fer un projecte de tres anys per canviar el nostre pati en base a una nova mirada i plantejament de nous reptes en el joc ofert als nens i nenes de l'escola, ens hem pres un any de reflexió donats els canvis que aquest curs s'han incorporat a la Llar d'Infants l'Airet.
Érem una llar d'infants de 8 aules on hi convivien nens i nenes de 0 a 3 anys i ara som part del projecte de l'IETN (Institut Escola Trinitat Nova) on hi conviuen nenes, nens i joves de 0 a 16 anys.
Actualment en el nostre espai (edifici) s'han afegit dues aules de P3, que evidentment comparteixen pati amb nosaltres. Així doncs han canviat els jocs, les relacions entre els nens i nenes i els reptes necessaris en l'espai del pati per aquesta nova convivència.
Cal doncs repensar i en certes zones redissenyar el nostre pati en base a aquesta nova i interessant realitat. Estem il·lusionades en aquest projecte i sabem que tots els espais de l'escola ens poden ajudar a enriquir aquesta nova escola, evidentment el pati és un dels més valuosos.
 

No hay comentarios: