2 de marzo de 2018

Feminisme i sostenibilitat, dos eixos indestriables

En el marc del 8 de març, recordem com la igualtat de gènere és la base indispensable per a construir una societat igualitària i pròspera, alhora que fem un recull d’activitats relacionades amb el Dia Internacional de la Dona.

Arriba el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, i des de Barcelona + Sostenible ens fem nostres les reivindicacions d’aquesta efemèride: cal treballar envers la igualtat de gènere en totes les esferes de la societat, promovent l’apoderament femení i fomentant la col·lectivització i dignificació de les feines de cura. La igualtat de gènere no és només un dret humà fonamental, sinó també la base necessària i indispensable per construir una societat igualitària, pròspera i sostenible.
Així ho recull el cinquè dels objectius del Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, seguint l’esperit del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 de cimentar una ciutat per a totes les persones. Aquests dies Barcelona s’omple de cultura, reflexió i reivindicació en clau feminista i des de Barcelona + Sostenible us presentem un recull dels tallers, exposicions, formacions i activitats relacionades amb el 8 de març. 

No hay comentarios: